Αγαπητοί συνεργάτες,     

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη Infofact. Από τώρα και στο εξής θα σας ενημερώνουμε τακτικά με πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε που θα μπορούσε να σας αφορά. Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Στις 20 Μαρτίου το Keukenhof άνοιξε τις πύλες του για τη 66η φορά. Ο μεγαλύτερος κήπος στον κόσμο έχει στόχο να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τις επόμενες 8 εβδομάδες. Το 2015 είναι επίσης η επέτειος των 125 χρόνων από το θάνατο του Βίνσεντ βαν Γκογκ (1853-1890). Από αυτή την επέτειο εμπνεύστηκε το Keukenhof, ονομάζοντας το θέμα της φετινής έκθεσης «125 χρόνια έμπνευσης».

 

 

Ένα από τα αξιοθέατα που μπορεί να δει κανείς είναι ένα μωσαϊκό λουλουδιών 250m2, μια θεαματική αυτοπροσωπογραφία του Βαν Γκογκ, φτιαγμένη με χιλιάδες τουλίπες. Βέβαια, όπως πάντα, η προσοχή θα είναι στραμμένη στους 7 εκατομμύρια βολβούς ανοιξιάτικων λουλουδιών. Όλοι οι φίλοι των λουλουδιών και οι λάτρεις της τέχνης δεν πρέπει να χάσουν τη μεγάλη αυτή διοργάνωση! Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας γνωρίσουμε!

Την επόμενη εβδομάδα η διοργάνωση Flowers & Hortech Ukrain 2015 θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 31 Μαρτίου μέχρι Πέμπτη 2 Απριλίου στο Κίεβο. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε εκεί, μαζί με τις αδελφές εταιρείες μας Fresh From Source (FFS) από την Κένια και την Green Connect.

Μπορεί να έχει υποπέσει στην αντίληψή σας ότι η τιμή της πρασινάδας έχει αυξηθεί. Οι λόγοι είναι κυρίως η άνοδος της συναλλαγματικής αξίας του δολαρίου, καθώς και οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή παραγωγής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Arnold Koek, Διευθύνων Σύμβουλος