Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα η Premier & Blenheim είναι επίσημος αντιπρόσωπος "Decorum". Mέσω αυτής της συνεργασίας είμαστε πλέον σε θέση να επεκτείνουμε το φάσμα μας με λουλούδια και φυτά που δεν έχουν δημοπρατηθεί στις ολλανδικές δημοπρασίες.
Η "Decorum" είναι γνωστή για τα πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατηρεί. Η εταιρία αποτελείται από μια ομάδα επιλεγμένων ολλανδικών παραγωγών που προσφέρουν τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα τους μέσω της ετικέτας "Decorum". Ολόκληρη η ομάδα κατέχει την πιστοποίηση MPS-A, που σημαίνει, ότι όλα τα προϊόντα παράγονται με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Η "Decorum" παραμένει πάντα σε επαφή με τις εξελίξεις στην αγορά και ως πρωτοπόρος πάντα ψάχνει για νέα προϊόντα. H ποιότητα κάθε προϊόντος τεκμηριώνεται προσεκτικά και παρακολουθείται, εξασφαλίζοντας σταθερά την υψηλή ποιότητα τους όλο τον χρόνο. Η εταιρία ξεχωρίζει στην αγορά μέσω της ειδικών λογοτύπων τους στα προϊόντα (μανίκια, ετικέτες, καλύμματα για γλάστρες).

Webshop
Λόγω της αύξησης των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποφασίσαμε να επανεξετάσουμε τη διάταξη του. Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει νέες παραμέτρους του καταστήματος, για να σας βοηθήσει να διαλέξετε ανάμεσα στα λουλούδια, τα φυτά, τα αναλώσιμα και τις ανθοδέσμες και να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.


Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές να βελτιώσουν την διαδικασία αγοράς.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας.