Αγαπητοί συνεργάτες,     

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη Infofact. Από τώρα και στο εξής θα σας ενημερώνουμε τακτικά με πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε που θα μπορούσε να σας αφορά. Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Στις 20 Μαρτίου το Keukenhof άνοιξε τις πύλες του για τη 66η φορά. Ο μεγαλύτερος κήπος στον κόσμο έχει στόχο να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τις επόμενες 8 εβδομάδες. Το 2015 είναι επίσης η επέτειος των 125 χρόνων από το θάνατο του Βίνσεντ βαν Γκογκ (1853-1890). Από αυτή την επέτειο εμπνεύστηκε το Keukenhof, ονομάζοντας το θέμα της φετινής έκθεσης «125 χρόνια έμπνευσης».

Διαβάστε περισσότερα: Στοιχεία & Αριθμοί

Υψηλή ποιότητα ή χαμηλές τιμές; Εμείς λέμε και τα δυο!

Στην καινούργια παραλαβή λουλουδιών για πελάτη μας φέραμε αξεπέραστης ποιότητας τριαντάφυλλα, τουλίπες, ίριδες, ζέρμπερες, μπαμπού, λυσίανθους και ορχιδέες, σε πολύ προσιτές τιμές.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Παραλαβή προϊόντων για πελάτη

Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα η Premier & Blenheim είναι επίσημος αντιπρόσωπος "Decorum". Mέσω αυτής της συνεργασίας είμαστε πλέον σε θέση να επεκτείνουμε το φάσμα μας με λουλούδια και φυτά που δεν έχουν δημοπρατηθεί στις ολλανδικές δημοπρασίες.
Η "Decorum" είναι γνωστή για τα πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατηρεί. Η εταιρία αποτελείται από μια ομάδα επιλεγμένων ολλανδικών παραγωγών που προσφέρουν τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα τους μέσω της ετικέτας "Decorum". Ολόκληρη η ομάδα κατέχει την πιστοποίηση MPS-A, που σημαίνει, ότι όλα τα προϊόντα παράγονται με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Η "Decorum" παραμένει πάντα σε επαφή με τις εξελίξεις στην αγορά και ως πρωτοπόρος πάντα ψάχνει για νέα προϊόντα. H ποιότητα κάθε προϊόντος τεκμηριώνεται προσεκτικά και παρακολουθείται, εξασφαλίζοντας σταθερά την υψηλή ποιότητα τους όλο τον χρόνο. Η εταιρία ξεχωρίζει στην αγορά μέσω της ειδικών λογοτύπων τους στα προϊόντα (μανίκια, ετικέτες, καλύμματα για γλάστρες).

Webshop
Λόγω της αύξησης των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποφασίσαμε να επανεξετάσουμε τη διάταξη του. Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει νέες παραμέτρους του καταστήματος, για να σας βοηθήσει να διαλέξετε ανάμεσα στα λουλούδια, τα φυτά, τα αναλώσιμα και τις ανθοδέσμες και να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.


Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές να βελτιώσουν την διαδικασία αγοράς.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας.

Αυτή την εβδομάδα είναι η Γιορτή της Μητέρας στην Αγγλία.

Παρά το γεγονός ότι οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα παραμένουν χαμηλές, όπως στις ανεμώνες και τις νεραγκούλες, οι τιμές στις δημοπρασίες για άλλα παραμένουν αρκετά υψηλές (για παράδειγμα στα χρυσάνθεμα).


Αυτή την εβδομάδα έχουμε πολύ καλές τιμές στα τριαντάφυλλα Avalanche & Belle Rose, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στην ενότητα CheapToday. Να ελέγχετε την ενότητα μας αυτή, διότι θα συνεχίζουμε να αναρτούμε προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.