Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το σύστημα FlowerAccess, που θα έχετε πρόσβαση όταν παραλάβετε τον κωδικό σας.

Επάνω δεξιά, βλέπουμε το προφίλ του πελάτη και δίπλα το καλάθι με το ποσό παραγγελίας. Ταυτόχρονα ενημερώνεται με το χώρο που καταλαμβάνουν τα προϊόντα ώστε να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής. Επίσης μέσα από το καλάθι επιλέγουμε την ημερομηνία παραλαβής που επιθυμούμε.

 

Επάνω αριστερά, βλέπουμε επτά tabs.

Home : Αρχική Σελίδα

 

Promotions : Προϊόντα που είναι σε χαμηλή τιμή την τρέχουσα εβδομάδα. Νέα προϊόντα και αποκλειστικά είδη.

 

Flowers : Εδώ υπάρχει το στοκ της εταιρείας και η συλλογή όπου δίνουμε εντολή για αγορά.

 

Growers direct : Εδώ έχουμε απευθείας πρόσβαση σε θερμοκήπια και παραγωγούς, όπου δίνουμε εντολή στον ίδιο τον παραγωγό να μας ετοιμάσει τα προϊόντα που επιθυμούμε. Πιο συγκεκριμένα οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί ανεβάζουν στο σύστημα floweraccess τα προϊόντα τους, (stock sharing).Μία άκρως καινοτόμα διαδικασία, που μας επιτρέπει να αγοράζουμε φρέσκα κομμένα λουλούδια _ τα οποία βρίσκονται ακόμη "άκοπα" στο θερμοκήπιο_. Φρεσκάδα τελευταίας στιγμής, δυναμικές τιμές και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

 

Foliage : Σε αυτό το tab, παραγγέλνουμε πρασινάδες.

 

Plants : Εδώ παραγγέλνουμε φυτά.

 

Floristry Supplies : Εδώ παραγγέλνουμε υλικά πχ κορδέλες, σφουγγάρια, κασπώ.

 

Όπως είδατε σε ενοποιημένο σύστημα, με κεντρική διαχείριση, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη ενός σύγχρονου ανθοπωλείου.

 

Πιο κάτω βλέπουμε τα προϊόντα, σε κάθε προϊόν βλέπουμε τη ζωντανή φωτογραφία του και δίπλα διάφορες πληροφορίες γι΄αυτό όπως ύψος, ποιότητα, χρώμα, ωρίμανση, παραγωγός, χώρα προέλευσης και ελάχιστη παραγγελία.

 

Δεξιά έχουμε μια στήλη με διάφορα φίλτρα, που κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση των προϊόντων όπως είδος, χρώμα, ύψος και ποιότητα. Ακριβώς κάτω από το καλάθι, έχουμε την επιλογή εμφάνισης τιμών ή όχι για να χρησιμοποιούμε τον κατάλογο της FlowerAccess, για δειγματισμό σε πελάτη. Δίπλα υπάρχει το export to excel, για εκτύπωση καταλόγου.

 

 Επίσης πάνω από τα προϊόντα, έχουμε μια γραμμή που χειριζόμαστε την εμφάνιση του καταλόγου αλφαβητικά, ανά τιμή κ.α.

 

Στις τιμές καταλόγου δεν εμφανίζονται τα μεταφορικά προς την Ελλάδα. Η χρέωση είναι, ανά κουτί ή ανά παλέτα στα κομμένα λουλούδια και στα υλικά και ανά ράφι ή ανά τρόλεϊ στα φυτά.