Vd-Lugt transport

 

 

Λυσίανθοι Van der Lugt
Από τα καταστήματα τους στο Honselersdijk και στο 's-Gravenzande, οι αδελφοί Van der Lugt καλλιεργούν Λυσίανθους όλο τον χρόνο, από το 2000. Το κατάστημα στο 's-Gravenzande έχει μέγεθος 22.000 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτό το σημείο καλλιεργείται η ποικιλία Rosita, με το διπλό άνθος. Το κατάστημα στο Honselersdijk καλύπτει 52.000 τετραγωνικά μέτρα, και εκεί καλλιεργείται η ποικιλία με το μονό άνθος, Piccolo. Και οι δύο φυτώρια έχουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές, για την διασφάλιση της άριστης ποιότητα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το φυτώριο Van der Lugt ήταν ένα από τα πρώτα στην Ολλανδία που έκανε χρήση φυτευτικής μηχανής. Επιπλέον, τα λουλούδια μεταφέρονται στην αποθήκη κάτω από το θερμοκήπιο, έτσι ώστε τα κομμένα στελέχη μπαίνουν μέσα σε νερό, στη συσκευασία τους, μέσα σε πέντε λεπτά. Ένας ψεκαστικό ρομπότ χρησιμοποιείται και στις δύο τοποθεσίες, για τη βέλτιστη κατανομή των ζιζανιοκτόνων. Περίπου 25 εργαζόμενοι εργάζονται για την Van der Lugt, συσκευάζοντας 600.000 στελέχη ανά εβδομάδα. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής πωλείται στις δημοπρασίες στα ρολόγια των Aalsmeer, Naaldwijk, και Rijnsburg. Εκτός αυτού, ένα μέρος της παραγωγής πωλείται μέσω άμεσων πωλήσεων σε μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα πελατών.
Η διοίκηση της εταιρείας γίνεται από τα τρία αδέλφια και το γιος του ενός. Τα τρία αδέλφια ξεκίνησαν την επιχείρηση van der Lugt το 1978. Ωστόσο, η αρχική εταιρεία είναι πολύ παλαιότερη. Πάνω από ογδόντα χρόνια πριν, ο παππούς των αδελφών καλλιεργούσε λαχανικά και στη συνέχεια μεταπήδησε στην καλλιέργεια Ορχιδέας. Επομένως, είναι σαφές ότι η διαδικασία έχει τις ρίζες της βαθιά στο DNA των αδελφών Van der Lugt.
Ποιότητα
Όταν αγοράζετε ένα μπουκέτο, θέλετε να είστε σε θέση να το απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Για αυτό, η Van der Lugt θεωρεί την παροχή ποιότητας υψίστης σημασίας. Εστιάζει στο να παρέχει όλο το χρόνο, σταθερή ποιότητα. Χρησιμοποιώντας το σωστό φωτισμό και θέρμανση, εξασφαλίζει ότι το κλίμα στο θερμοκήπιο θα παραμένει σταθερό, ώστε η ποιότητα των λουλουδιών να παραμένει η ίδια τόσο κατά τη χειμερινή, όσο και την καλοκαιρινή περίοδο.Για την διασφάλιση της ποιότητας των λουλουδιών, διεξάγονται τακτικές εξετάσεις.
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι αξία αυτονόητη για την Van der Lugt. Ήδη εδώ και χρόνια, δίνεται μεγάλη προσοχή στο περιβάλλον, το προσωπικό, καθώς και την υγιεινή και την ασφάλεια. Για αυτό το λόγο, η Van der Lugt συμμετέχει στο σήμα ελέγχου της MPS (περιβαλλοντικό έργο για την καλλιέργεια καλλωπιστικών φυτών). Επιλεγμένοι καλλιεργητές καλλιεργούν με υπεύθυνο τρόπο συμμορφώνονται με όλες τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις ασφάλειας. Παράγουν θερμότητα και CO2 με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, όπου η εναπομένουσα θερμότητα θα παρέχεται στους γείτονές τους.
MPS
Η MPS ξεκίνησε το 1993, ως ένα περιφερειακό περιβαλλοντικό έργο για καλλιέργεια καλλωπιστικών φυτών. Πλέον, έχει εξελιχθεί ως ένας οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από σαράντα χώρες. Με την ίδρυση της MPS έγιναν βήματα προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Επιπρόσθετα, η MPS έχει αναπτύξει ένα σύστημα πιστοποίησης με σκοπό τη μείωση των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων από την καλλιέργεια καλλωπιστικών φυτών.

Premier & Blenheim International
Magnolia 3, 1424 LA, De Kwakel
Tel : +31 297 33 20 00
Fax : +31 297 33 20 99
Email : 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Web site :
 www.premierenblenheim.nl

 

 

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα
Κολοβός Δημήτριος
Κράτητος 54, 17121 Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Τηλ. 210-9319884  210-9224330
Web site : http://floweraccessgreece.gr/


Το σύστημα της FlowerAccess είναι σύστημα λήψης παραγγελιών, με σταθερές τιμές προϊόντων για κάθε εβδομάδα.

Έχουμε τη δυνατότητα ανανέωσης των τιμών, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να είμαστε όσο πιο επίκαιροι γίνεται σχετικά με τη διαμόρφωση των τιμών των λουλουδιών – φυτών  στην αγορά. 

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα έχετε συνεργαζόμενοι με την εταιρία μας.  

 

 • Η τιμολόγηση γίνεται απ’ ευθείας σε σας και οι τιμές στο σύστημα είναι τελικές (χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις). 

 

 • Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με ανθοπωλεία,  πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές και ποιότητα λουλουδιών. 

 

 • Η πώληση γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω internet, μειώνοντας σημαντικά το ανθρώπινο λάθος σε σχέση με τη διαθεσιμότητα και την ποικιλία των λουλουδιών. 

 

 • Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε καθημερινά τι υπάρχει σε stock, τις προσφορές ημέρας ή εβδομάδας και να επιλέγετε τα λουλούδια που χρειάζεστε.

 

 • Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε λουλούδι επιθυμείτε που υπάρχει στην Ολλανδική αγορά, στον ειδικό κατάλογο που έχουμε γι΄αυτόν το σκοπό. 

 

 • Το 95% των λουλουδιών που εμπορευόμαστε είναι ποιότητας Α1 και πάνω.

 

 • Αν δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την ποιότητα των λουλουδιών, από την παραλαβή τους μέχρι και την τοποθέτηση τους στα βάζα σας και στις κατασκευές σας, σας δίνετε η δυνατότητα να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας. 

 

 • Ειδικά για Ελλάδα κάθε εβδομάδα έχουμε υπερπροσφορές σε 4-5 είδη που τα δίνουμε σε πολύ χαμηλότερες τιμές απ΄ότι στο σύστημά μας. 

 

 • Αν θελήσετε ένα ορισμένο είδος και σε συγκεκριμένη ποσότητα κάθε εβδομάδα, έχουμε την δυνατότητα να σας το παρέχουμε σε σταθερή χαμηλή τιμή όλο τον χρόνο.

 

 • Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας ή ελάχιστη ποσότητα λουλουδιών.

 

 • Η παράδοση των λουλουδιών – φυτών γίνεται στη πόρτα του καταστήματός σας.

 

 

 

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το σύστημα FlowerAccess, που θα έχετε πρόσβαση όταν παραλάβετε τον κωδικό σας.

Επάνω δεξιά, βλέπουμε το προφίλ του πελάτη και δίπλα το καλάθι με το ποσό παραγγελίας. Ταυτόχρονα ενημερώνεται με το χώρο που καταλαμβάνουν τα προϊόντα ώστε να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής. Επίσης μέσα από το καλάθι επιλέγουμε την ημερομηνία παραλαβής που επιθυμούμε.

 

Επάνω αριστερά, βλέπουμε επτά tabs.

Home : Αρχική Σελίδα

 

Promotions : Προϊόντα που είναι σε χαμηλή τιμή την τρέχουσα εβδομάδα. Νέα προϊόντα και αποκλειστικά είδη.

 

Flowers : Εδώ υπάρχει το στοκ της εταιρείας και η συλλογή όπου δίνουμε εντολή για αγορά.

 

Growers direct : Εδώ έχουμε απευθείας πρόσβαση σε θερμοκήπια και παραγωγούς, όπου δίνουμε εντολή στον ίδιο τον παραγωγό να μας ετοιμάσει τα προϊόντα που επιθυμούμε. Πιο συγκεκριμένα οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί ανεβάζουν στο σύστημα floweraccess τα προϊόντα τους, (stock sharing).Μία άκρως καινοτόμα διαδικασία, που μας επιτρέπει να αγοράζουμε φρέσκα κομμένα λουλούδια _ τα οποία βρίσκονται ακόμη "άκοπα" στο θερμοκήπιο_. Φρεσκάδα τελευταίας στιγμής, δυναμικές τιμές και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

 

Foliage : Σε αυτό το tab, παραγγέλνουμε πρασινάδες.

 

Plants : Εδώ παραγγέλνουμε φυτά.

 

Floristry Supplies : Εδώ παραγγέλνουμε υλικά πχ κορδέλες, σφουγγάρια, κασπώ.

 

Όπως είδατε σε ενοποιημένο σύστημα, με κεντρική διαχείριση, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη ενός σύγχρονου ανθοπωλείου.

 

Πιο κάτω βλέπουμε τα προϊόντα, σε κάθε προϊόν βλέπουμε τη ζωντανή φωτογραφία του και δίπλα διάφορες πληροφορίες γι΄αυτό όπως ύψος, ποιότητα, χρώμα, ωρίμανση, παραγωγός, χώρα προέλευσης και ελάχιστη παραγγελία.

 

Δεξιά έχουμε μια στήλη με διάφορα φίλτρα, που κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση των προϊόντων όπως είδος, χρώμα, ύψος και ποιότητα. Ακριβώς κάτω από το καλάθι, έχουμε την επιλογή εμφάνισης τιμών ή όχι για να χρησιμοποιούμε τον κατάλογο της FlowerAccess, για δειγματισμό σε πελάτη. Δίπλα υπάρχει το export to excel, για εκτύπωση καταλόγου.

 

 Επίσης πάνω από τα προϊόντα, έχουμε μια γραμμή που χειριζόμαστε την εμφάνιση του καταλόγου αλφαβητικά, ανά τιμή κ.α.

 

Στις τιμές καταλόγου δεν εμφανίζονται τα μεταφορικά προς την Ελλάδα. Η χρέωση είναι, ανά κουτί ή ανά παλέτα στα κομμένα λουλούδια και στα υλικά και ανά ράφι ή ανά τρόλεϊ στα φυτά.


Η εταιρία μας PREMIER & BLENHEIM INTERNATIONAL B.V. έχει έδρα το Aalsmeer στην Ολλανδία.

 

Μέσα από ένα σύστημα στο internet το οποίο καλείται FlowerAccess προμηθεύουμε με φρέσκα κομμένα λουλούδια και φυτά, ανθοπωλεία σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

 

Κατέχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης αυτού του συστήματος όπως και την αποκλειστικότητα πώλησης των EXCLUSIVE FLOWERS. Ο ρυθμός ανάπτυξής μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.  

 

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε 10 χρόνια με σταθερό πελατολόγιο και αποκλειστικά συνεργαζόμαστε μόνο με ανθοπωλεία.

 

Σας περιμένουμε προκειμένου να ικανοποιήσουμε μέσα από τη συνεργασία μας τις ανάγκες σας για ποιότητα, τιμές, υπηρεσίες, αποκλειστικότητα.

 

 

Ακολουθεί video και φωτογραφίες απο τις εγκαταστάσεις μας στην Ολλανδία.